Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مسلمانان پاکستان امسال نیز مطابق پروتکل‌های بهداشتی همانند سایر مسلمانان جهان، عید سعید فطر را به شکرانه یک ماه روزه داری و عبادت خالصانه به درگاه خداوند متعال گرامی داشته و در این روز بهترین آرزوها را برای دیگر مسلمانان به ویژه ملت فلسطین از خداوند مسالت کردند.

پاکستانی‌ها صبح امروز (پنجشنبه) با حضور در عیدگاه، مساجد و امام بارگاه‌ها (حسینیه‌ها) با اقامه نماز عیدسعید برای سربلندی جهان اسلام، نجات بشریت از ویروس کرونا و همچنین برای پیروزی مردم فلسطین در نبرد با رژیم اشغالگر قدس دعا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال موج سوم شیوع بیماری کووید-۱۹ در پاکستان و اعمال محدودیت‌ها از سوی دولت در ایام تعطیلات عید فطر در این کشور مسلمان و همسایه با جمعیت ۲۲۰ میلیون نفری، عید متفاوتی را برای مردم پاکستان رقم زده؛ دولت پاکستان مردم را به خانه نشینی توصیه کرده و خواسته تا برای کاهش سرعت شیوع ویروس کرونا به مقررات بهداشتی پایبند باشند.

مردم کشورهای اسلامی به ویژه پاکستان عید فطر را نه تنها فرصتی برای طراوات و تازگی بیشتر روح پس از یک ماه روزه داری می دانند، بلکه آن را برای شادمانی همگانی، نو شدن لباس، کمک به نیازمندان و دیدار با بزرگان و بستگان مغتنم می دانند.

در اسلام‌آباد پایتخت و سایر شهرهای بزرگ پاکستان نمازگزاران عید فطر پس از پایان این سنت وحدت آفرین، با تجمع در محل برگزاری آیین نماز عید، با ملت مقاوم فلسطین اعلام همبستگی و اقدامات ضدبشری رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.

مسلمانان شیعه و سنی با نمایش وحدت و یکپارچگی در حمایت از برادران و خواهران فلسطینی خود، از جهان اسلام خواستند تا با اتحاد و یکصدایی علیه جنایات و اقدامات غیرانسانی حاکمان مستبد صهیونیستی بپاخیزند.

مقامات پاکستانی و رهبران مذهبی این کشور نیز طی سخنانی در حاشیه آیین‌های عید فطر، حملات نیروهای اسرائیلی به غزه را محکوم کرده و ضمن تسلیت شهادت فلسطینیان بی دفاع، برای سربلندی ملت این کشور و آزادی قدس شریف دعا کردند.

مسلمانان پاکستانی در نخستین ساعات روز عید فطر که به "عید شیرین" معروف است، با پوشیدن لباس‌های سنتی نظیر شلوار و قمیص (لباس محلی) خود را به مساجد می رسانند تا نماز این روز را که وجه اشتراک تمامی پیروان اسلام است به عنوان نماد شکرگذاری خداوند به جای آورند و سپس به یکدیگر شادباش می گویند.

زیارت اهل قبور، قرآن خوانی و دعای مغفرت خواندن نیز از دیگر آئین‌های عید فطر در پاکستان است و همچنین مردم این کشور بر اساس سنت‌های دیرینه، عید را کنار اعضای خانواده، خویشاوندان و دوستان سپری می کنند.

خانواده های پاکستانی به ویژه در مناطق روستایی طبق آداب و رسوم قدیمی سر یک سفره مملو از خوراکی‌ها و شیرینی های سنتی گرد هم می آیند و معمولا در این روز از میهمانان با خوراکی های متنوع و گوناگون پذیرایی می کنند.

یکی دیگر از سنت‌های پسندیده و انساندوستانه آیین‌های عید شیرین پاکستانی‌ها، تقسیم شادی‌ها به ویژه با مستمندان است و آنها تلاش می کنند پیش و پس از این روز به نیازمندان و خانواده های بی بضاعت کمک مالی و لباس‌های نو اهدا کنند تا خوشحالی و شادی ها هر چه بیشتر همگانی شود.

برچسب‌ها عید سعید فطر پاکستان شیعه وحدت اسلامی اسلام آباد نوار غزه رژیم صهیونیستی فلسطین پروندهٔ خبری تعطیلات عید فطر و نگرانی از شیوع کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عید سعید فطر پاکستان شیعه عید سعید فطر پاکستان شیعه وحدت اسلامی اسلام آباد نوار غزه رژیم صهیونیستی فلسطین اخبار کنکور عید فطر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۲۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه

سخنگوی دانشگاه تکنولوژی لوزان سوئیس اعلام کرد، دانشجویان معترض حامی فلسطین سالن ساختمان معماری موسسه فدرال فناوری لوزان را اشغال کرده و حدود ۵۰ معترض در این مکان حضور دارند.

به گزارش ایسنا، سخنگوی این دانشگاه همچنین اعلام کرد دانشجویان در همبستگی با مردم فلسطین تحصن کرده و با خود غذا و چادر آورده‌اند.

به نقل از پایگاه خبری swissinfo، این مقام مسئول دانشگاه تکنولوژی لوزان سوئیس همچنین گفت: « ما در حال سازماندهی آنچه در آینده رخ خواهد داد، هستیم. دسترسی به ساختمان مسدود شده و اجازه ورود دیگر دانشجویان به سالن این دانشگاه وجود ندارد.»

معترضان خواستار بایکوت آکادمیک موسسه‌ها و نهادهای اسرائیلی و پایان سانسور در دانشگاه شدند. آنها همچنین خواستار آتش بس در غزه، برقراری تامین بودجه برای آنروا و پایان اشغال و آپارتاید در اراضی اشغالی شدند.

در زوریخ نیز ده‌ها تن از دانشجویان سالن ورودی اصلی موسسه تکنولوژی فدرال زوریخ را اشغال کردند.

معترضان حامی فلسطین فریاد «فلسطین را آزاد کنید» سر می‌دادند و پوستری روی زمین پهن کرده بودند که رویش «تکنولوژی برای نسل کشی نیست» نوشته شده بود.

در ژنو نیز دانشجویان دانشگاه این شهر دست به اعتراض زدند.

پرچم‌های فلسطین توسط دانشجویان به اهتزار درآمد و بنرهایی در دست داشتند که رویشان «فلسطین را آزاد کنید، نسل کشی را متوقف کنید»، «از رودخانه تا دریا، فلسطین باید آزاد شود» نوشته شده بود.

 در نهایت این اعتراضات با دخالت پلیس متوقف و معترضان متفرق شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هر اندازه بتوان صهیونیست‌ها را از جنایات بازداشت، امکان آزادی قدس وجود دارد
  • مردم فلسطین در برابر دیدگان جهانیان از نقض حقوق بشر رنج می‌برند
  • طالبان: جهان اسلام باید از کشتار مسلمانان در غزه جلوگیری کند
  • همبستگی دانشجویان سوئیسی با غزه
  • وحدت اسلامی؛ راهکار مقابله با توطئه دشمنان/ لزوم تمسک مسلمانان به قرآن کریم و مساجد
  • نه وزیر خارجه پاکستان به امر و نهی آمریکا درباره روابط با ایران
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • تحصن دانشجویان ایتالیا در همبستگی با فلسطین+ فیلم
  • فیلم| ابتکار جالب شهروندان اسپانیایی در جهت حمایت و همبستگی با فلسطین و مردم غزه